Om oss

Om företaget

Vi är ett byggföretag med lång erfarenhet som kombinerad med kontinierligt uppdaterade kunskaper gör att vi alltid kan garantera hög standard på våra renoveringsarbeten i Stockholm. Vi utför våra tjänster för företag, föreningar och privatpersoner.

Vi har alltid ett hundraprocentigt fokus på kundens bästa och kan utföra ditt projekt som en totalentreprenad. Inom vår organisation finns certifierade hantverkare med olika kompetenser, som elektriker och våtrumscertifierade rörmokare.  Vi är medlemmar av plattsättarnas riksförbund, PER. Vi arbetar främst med vår egen personal och försöker i så liten utsträckning som möjligt anlita hantverkare från anda entreprenörer.

Servicetänk och personlig kontakt

Personlig kontakt och service är viktigt för oss och vi anpassar oss alltid efter dina önskemål och behov.

Vi är ansvarsförsäkrade och innehavare av F-skattsedel. Våra hushållsnära tjänster är avdragsgilla enligt ROT.

Vi har en arbetsmiljöpolicy som innebär att vi följer alla lagar, normer och föreskrifter som finns för branschen. Vi bevakar även arbetsmiljön kontinuerligt så att det inte uppstår nya risker. Hos oss är det dessutom upp till varje enskild anställd att ta ansvar för hälsa och miljö.

Vi arbetar i största möjliga utsträckning med miljövänliga och återvinningsbara material.

Vi renoverar alla badrum utmed Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) som är branschregler för att uppnå funktionskraven i Boverkets Byggregler när kakel som klinker ska användas som ytskikt. Vi ger även ett våtrums intyg efter utfört arbete. Vi försäkrar alla våra badrum med Svedea försäkring. 

marmorhexagoner

Vi bygger snygga badrum som står emot fukten.